Daily Greens

Daily Greeens hedelmissä ja vihanneksissa niin ulkonäkö, kestävyys ja mauku ovat parempaa I-luokkaa, mikä tarkoittaa parempaa myyntiä ja vähemmän hävikkiä! Daily Greens brändin mukaisesti Daily Greens hedelmien ja vihannesten viljelijät ovat tarkoin valittuja sopimusviljelijöitä. Daily Greens hedelmämme ja vihanneksemme tulevat pääosin espanjalaisilta perheviljelijöiltämme, jotka ovat hyvin sitoutuneita Daily Greens -brändiin, sen tuotteisiin ja kehittämiseen. 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:sta maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina, mutta suurin ja lähin Espanjan satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia ja ammattitaitoinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset asiakaslähtöisesti loppuun asti.