Kumkvattimarmeladi

Kumkvattimarmeladi

Valmistusaineet

½ kg kumkvatteja
vettä
½ pkt marmeladisokeria

Valmistusohje

Viipaloi ja poista siemenet kumkvateista ja laita ne pehmenemään kattilaan pieneen vesitilkkaan. Ole tarkkana, sillä saattaa olla, että joudut lisäämään vettä. Kumkvattien pehmeneminen kestää noin 10-15 minuuttia. Lisää sen jälkeen marmeladisokeri ja anna hillokkeen kuplia pienellä lämmöllä noin 10-15 minuuttia. Pese ja desinfioi säilöntäpurkit kuumalla vedellä ennen kuin kaadat marmeladin niihin. Säilytä jäähtynyt marmeladi viileässä ja laita tarjolle talviaamuisin tuoreen leivän tai keksien kanssa. Voit myös tehdä ihania pikkuherkkuja croissanteista, vuohenjuustosta ja marmeladista.